Szardínia

Mitől élnek tovább Szardínián az emberek, mint Magyarországon? Mit tanulhatunk tőlük? Papp Gergő utánajár. Nézd meg a videót!

Megnézem

Ikária

A görögországi Ikária szigetén az átlagéletkor legalább 10 évvel magasabb a már amúgy is magas várható élettartamnál Görögországban. De mi lehet ennek az oka?

Megnézem

Costa Rica

Ikária után most Costa Rica a soron! Papp Gergő a Costa Rica-i Iris segítségével bepillantást nyer az igazi Pura Vida – vagyis tiszta élet – szemléletbe. Lehet, hogy emiatt élnek ott olyan sokáig az emberek?

Megnézem

Okinawa

Okinawán még a buszok is késnek!” – mondják a japánok is erre a különleges szigetre, ahol kicsit lazábbak a szabályok, nem stresszelnek és főleg nagyon hosszú ideig élnek az emberek.

Megnézem

Loma Linda

Utolsóként most a kaliforniai Loma Linda a főszereplő. A 100 év feletti lakosokban bővelkedő város adventista közösségének életmódját, szemléletét igyekszik megismerni Papp Gergő szakértők és érintettek segítségével.

Megnézem

Mik a tanulságok?

5 hely, sok érdekes karakter, nevetés, történet és még annál is több tanulság: a Hosszú Élet Projekt a végéhez érkezett. Papp Gergő ebben a videóban összefoglalja, mi mindent tanultunk, és hogyan tudjuk mi magunk is beépíteni saját életünkbe a Hosszú Élet szemléletet.

Megnézem

Nyugdíj – hol van az még? Közelebb, mint gondolnád!

Lehet, hogy még igencsak távolinak tűnik ez az időszak, de ha majd abba a korba érsz, hálás leszel a mostani önmagadnak, amiért gondolt a jövőre. Legyél te is előrelátó, és nézd meg, hogyan alapozhatod meg a gondtalan nyugdíjas éveidet!

Tudj meg többet!

Érdekelnek további tippjeink?