Párbajozz Szilágyi Áronnal!

Az Egészségpárbaj keretében 5 héten keresztül 5 izgalmas versenyszámban lehetett megmérkőzni Szilágyi Áron olimpiai bajnokkal. A verseny bár véget ért, de a kihívásoknak nemcsak a játékban, de az egészségmegőrzésben is fontos szerepük volt.

Olvasd el összefoglalóinkat!

BANÁNCSÖRTE

A Generali EgészségPárbaj legelső kihívása a BanánCsörte volt. A feladat szerint 5 másodperc alatt minél több szeletre kellett felvágni egy banánt. Olvasd el az írásunkat, és elmondjuk, miért fontos napi szinten a gyümölcsök és zöldségek fogyasztása.

Megnézem

ALMAFEKVŐTÁMASZ

A Generali EgészségPárbaj második kihívása az Almafekvőtámasz volt. A feladat szerint 30 másodperc alatt kellett minél több fekvőtámaszt csinálni úgy, hogy az állunk érintsen egy almát. Olvasd el az írásunkat, és legyen a te mindennapjaidnak is része a fekvőtámaszozás!

Megnézem

SZEMVÁLTÓ

A Generali EgészségPárbaj harmadik kihívása a Szemváltó volt. Ennek során 30 másodpercen keresztül felváltva kellett pislogni a két szemmel – nem véletlenül. A lenti cikkből kiderül, miért és hogyan érdemes tenni szemünk egészségéért.

Megnézem

SZÖCSKELÉPCSŐ

A Generali EgészségPárbaj negyedik kihívása a SzöcskeLépcső volt. 30 másodperc alatt kellett minél többször fel- majd leugrani egy lépcsőfokról. E kapcsán szeretnénk veletek megosztani néhány gondolatot a mozgás fontosságáról, és egészségmegőrző szerepéről.

Megnézem

MANDULANULLKEZES

Áron kihívása a MandulaNullkezes volt. A feladat: egy asztalra felsorakoztatott mandulákból kell 30 másodperc alatt minél többet szájjal felvenni, megrágni és lenyelni – úgy, hogy kézzel nem érünk hozzá. Ebből az írásból pedig megtudhatsz egy csomó érdekes dolgot az olajos magvak koronázatlan királynőjéről: a manduláról.

Megnézem

Az egészségemért és a betegellátásért is küzdenem kell?

Igen és nem! Ahhoz, hogy fitt legyél, igenis tenned kell, de ha valamiért orvosi kezelésre lenne szükséged, azt gyorsan és zökkenőmentesen elérheted velünk. Hogyan? Az egészségbiztosításunk segít ebben.

Tudj meg többet!

Érdekelnek további tippjeink?