Nincs bukód, de azért rollerre pattansz? Éjszaka is bringázol, pedig a lámpád otthon maradt? Rohanásban vagy, de egy telefont még gyorsan elintézel vezetés közben? Már egészen apró dolgok is sokat segíthetnek abban, hogy elkerüld a modern baleseteket.

A Generali előrelátók ezért most furgonba ültek, hogy élesben is felmérjék, mennyit teszünk a biztonságunkért! Nézd meg a videókat!

Hívott már fel a lelkiismereted?

Beülsz az autóba, becsatolod az öved, elindulsz, csörög a telefonod, felveszed. A beszélgetésed megszakítja egy másik bejövő hívás, a lelkiismereted keres. Szerinted mit mondana? Nézd meg a videót, és kiderül!

Megnézem

Vizes talp vagy talpig vizesen?

Kijön egy új challenge, és máris pörög a szemed előtt a lájkszámláló? Nincs ezzel semmi gond, de sokszor nem lehet minden kimenetelre felkészülni. Hogy mikre is kellene figyelned egy-egy kiívás előtt? Csekkold a lenti videót!

Megnézem

A világ egyik legfárasztóbb munkája

Süt a nap, füles betesz, zene bekapcsol, mobil a kézben, és indulhat is a nap. Aztán hirtelen két fazon táblával a kezében kiabálva követni kezd. Hogy pontosan kik is ők, és miért csinálják ezt, az a videóból kiderül!

Megnézem

Az elhagyhatatlan doboz

Emlékszel még milyen jó volt, amikor az otthon hagyott cuccaidat anya vagy apa utánad vitte a suliba? Kár, hogy nincs mindig valaki, aki ugyanezt megtenné értünk, pedig később is akad jó pár olyan szituáció, amikor elkelne a segítségük. Hogy melyek ezek? Nézd meg a vidóban!

Megnézem

A furgonos fényhozók

Mozizás, bulizás, romantikázás, rémsztorik – a sötét sokszor hangulatos lehet, de bringázáskor nem. Hogy mire is kell figyelned mielőtt kétkeréken belevetnéd magad az éjszakába? Katt az előrelátók videójára, és kiderül!

Megnézem

Rollerre jogsi?

Nem, egyelőre erről még szó sincs. De azt mindenképpen érdemes tudni, hogy a rollerezésnek is megvannak a maga írott és íratlan szabályai. A lenti videóban láthatjátok, hogy melyek ezek, és az is, hogy milyen lehet egy alternatív rolleres igazoltatás!

Megnézem

Modern élethez modern védelem

Új kütyük, folyton változó környezet. A kor, amiben élünk, egy rakás olyan váratlan helyzet élé állíthat minket, amikhez még nem tanultunk meg alkalmazkodni. Készülj fel minden eshetőségre, és nézz szét baleset- és egészségbiztosításaink között

Tudj meg többet!

Érdekelnek további tippjeink?