Rollerre jogsi? 

Nem, egyelőre erről még szó sincs. De azt mindenképpen érdemes tudni, hogy a rollerezésnek is megvannak a maga írott és íratlan szabályai. A lenti videóban láthatjátok, hogy melyek ezek, és az is, hogy milyen lehet egy alternatív rolleres igazoltatás!

Érdekel, hogy hogyan tudod elkerülni az ilyen típusú modern baleseteket? Akkor kattints a lenti videókra!

LÁTOD, HOGY NEM LÁTOD?

Megszületett a Fővárosi Állatkert harmadik bűzösborz kölyke, és tevét láttak egy belvárosi bevásárlóközpontban – tudjuk, hogy nem akarsz lemaradni a legfrissebb hírekről, de sétálás közben érdemes néha felnézned a mobilodról.

NÉZD MEG A VIDEÓT!

BUKÓT FEL, ÉS ROGYASSZ!

Kilépsz az utcára, süt a nap, felpattansz a rollerre, felveszed a zajszűrős fejhallgatót, bekapcsolod a zenét, és már száguldasz is! De mi a hiba a történetben? Nézd meg a videót, és megtudhatod!

MEGNÉZEM

MENNYBŐL A POKOLBA 1 PERC ALATT

Szerinted mennyi idő megválaszolni egy üzenetet vezetés közben? És mi történhet annyi idő alatt, amíg a telefonodat nézed? Kattints a videóra, és tudd meg!

MEGNÉZEM

SEGWAY- SZELÍDÍTÉS

Emlékszel még, hogyan tanítottak meg biciklizni gyerekként? Először támasztókerék, majd sok gyakorlás, és ha már elég magabiztos voltál, akkor jöhetett a két kerék! Hogy miért fontos a fokozatosság a segwayezésnél is? A videóból kiderül!

MEGNÉZEM

Modern élethez modern védelem

Új kütyük, folyton változó környezet. A kor, amiben élünk, egy rakás olyan váratlan helyzet élé állíthat minket, amikhez még nem tanultunk meg alkalmazkodni. Készülj fel minden eshetőségre, és nézz szét baleset- és egészségbiztosításaink között

Tudj meg többet!

Érdekelnek további tippjeink?