A furgonos fényhozók 

Mozizás, bulizás, romantikázás, rémsztorik – a sötét sokszor hangulatos lehet, de bringázáskor nem. Hogy mire is kell figyelned mielőtt kétkeréken belevetnéd magad az éjszakába? Katt az előrelátók videójára, és kiderül!

Érdekel, hogy hogyan tudod elkerülni az ilyen típusú modern baleseteket? Akkor kattints a lenti videókra!

LÁTOD, HOGY NEM LÁTOD?

Megszületett a Fővárosi Állatkert harmadik bűzösborz kölyke, és tevét láttak egy belvárosi bevásárlóközpontban – tudjuk, hogy nem akarsz lemaradni a legfrissebb hírekről, de sétálás közben érdemes néha felnézned a mobilodról.

NÉZD MEG A VIDEÓT!

BUKÓT FEL, ÉS ROGYASSZ!

Kilépsz az utcára, süt a nap, felpattansz a rollerre, felveszed a zajszűrős fejhallgatót, bekapcsolod a zenét, és már száguldasz is! De mi a hiba a történetben? Nézd meg a videót, és megtudhatod!

MEGNÉZEM

MENNYBŐL A POKOLBA 1 PERC ALATT

Szerinted mennyi idő megválaszolni egy üzenetet vezetés közben? És mi történhet annyi idő alatt, amíg a telefonodat nézed? Kattints a videóra, és tudd meg!

MEGNÉZEM

SEGWAY- SZELÍDÍTÉS

Emlékszel még, hogyan tanítottak meg biciklizni gyerekként? Először támasztókerék, majd sok gyakorlás, és ha már elég magabiztos voltál, akkor jöhetett a két kerék! Hogy miért fontos a fokozatosság a segwayezésnél is? A videóból kiderül!

MEGNÉZEM

Modern élethez modern védelem

Új kütyük, folyton változó környezet. A kor, amiben élünk, egy rakás olyan váratlan helyzet élé állíthat minket, amikhez még nem tanultunk meg alkalmazkodni. Készülj fel minden eshetőségre, és nézz szét baleset- és egészségbiztosításaink között

Tudj meg többet!

Érdekelnek további tippjeink?