Generali Előrelátók

Webinár
2020. Szeptember 3. 18:00

 

A változás megkezdődött.
Vannak, akik mertek változtatni, na és te?
A tegnap támogat, a jövőben várnak a lehetőségek.

Ha manapság bárkit megkérdeznénk arról, hogy mi az, ami az eszébe jut az elmúlt fél évről, akkor a koronavírus mellett a változás biztos gyakran szerepelne a válaszok között. Ezt bármennyire is nem szeretnéd és jó lenne a régi életviteledhez ragaszkodni, el kell fogadnod, hogy az élet talán már soha nem lesz a régi és ezzel az új élethelyzettel kell felvenned a lépést. Igen, jól olvastad, fel KELL venned a lépést, a világunk gyorsabban száguld a digitalizáció országútján, mint valaha, mindennapjainkat online éljük és a home office is az életformánkká vált. Elérkezett arra az idő, hogy merj nagyot álmodni, élj a koronavírus elősegítette változásokkal, ne félj az innovációktól és tanulj mindazoktól, akik még ebből a helyzetből is győztesen jöttek ki. Hidd el magadról, hogy képes vagy rá, készülj tudatosan a jövőre, hiszen egy ilyen bizonytalan helyzet bármikor újra utadba kerülhet és akkor a felkészültség az aduász.

Csatlakozz webinárunkhoz és tanulj te is a győztesektől!
Ne maradj ki, ne maradj le!

Szeretnéd megnézni
a webináriumot?

Regisztrálj most, és pár percen belül már indíthatod is!

Balogh Levente

a Szentkirályi Magyarország vállalatcsoport elnöke, tulajdonosa

Balogh Levente 2003-ban édesapjától vette meg az akkor még jelentős veszteséggel működő családi vállalkozás ásványvíz üzletágát. Egy évvel később a Szentkirályi ásványvíz elnyerte szénsavmentes kategóriában a világ legjobb ásványvizének járó „Aqua-Eauscar”-díjat. Balogh Levente jelenleg a Szentkirályi Magyarország, a hazai élelmiszeripar meghatározó szereplőjének elnöke és tulajdonosa. A 2018-as év egyik legkiemelkedőbb üzleti tevékenysége, hogy a Mattoni 1873 (korábbi nevén KMV) Csoporttal közösen bejelentették a PepsiCo magyarországi vállalatának felvásárlását.

Hlatky-Schlichter Hubert

étteremtulajdonos

Hubert már az érettségi után tudta, hogy a gasztronómiával keresztezni fogják egymás útját, majd kisebb kitérők után visszatért a vendéglátáshoz. Fiatal kora ellenére napjainkban Budapest olyan menő és népszerű éttermei az ő keze alatt működnek, mint a Michelin-csillagos Babel, a Piazza Budapest és a Kiosk Budapest – tehát a minőségről, kemény munkáról, talpra állásról rengeteg tapasztalattal rendelkezik.

Dr. Márky Ádám

orvos, vezetői tanácsadó és tréner, mindfulness & reziliencia kutató

„A környezet gyorsan változik. Az agyad nem.” Dr. Márky Ádám orvosként végzett, így tudományos oldalról közelít a mindfulnesshez, az egyetem mellett pedig 6 évig dolgozott a mentőszolgálatnál főállásban, így a stresszkezelésben is alaposan jártas. Dr. Márky Ádám a hazai vállalati mindfulness oktatás egyik úttörője. A Longevity Project orvosigazgatójaként, a harvardi Culture of Health modell alapján vezet vállalati egészségprogramokat, oktat orvostanhallgatókat és szervezetpszichológusokat. Emellett kutatóként azt vizsgálja, miként tudunk a legnehezebb körülmények között is fókuszáltak maradni és miként kerülhetjük el a kiégést állandó nagy terhelés mellett.

Schaub Erika

a Generali Biztosító személybiztosítási és ügyfélkapcsolati területért felelős igazgatósági tagja

Schaub Erika a szakmai pályafutását több mint 20 éve kezdte gépjárműbiztosítási termékfejlesztőként. A Generali Biztosítónál 1998 óta dolgozik személybiztosítási területen. Életbiztosítási termékfejlesztőként kezdett, majd 2006-tól egészség és balesetbiztosítási termékfejlesztési területért, később a teljes személybiztosítási üzletágért felelt. 2015-től 2017-ig  a Generali Egészségpénztár és a Generali Nyugdíjpénztár igazgatótanácsának elnöke. 2019-től a Generali személybiztosítási területért felelős igazgatósági, a Generali Alapkezelő és az Európai Utazási Biztosító felügyelőbizottsági tagja, a Generali Ingatlan felügyelőbizottságának elnöke. A MABISZ Életbiztosítási tagozatvezető helyettese.

Bombera Krisztina

műsorvezető, szerző, szerkesztő

A bölcsész végzettségű Bombera Krisztina elismert híradós és a külpolitikában is jártas újságíró. Nem csak Magyarországon, hanem három évig az Egyesült Államokban, egy évig pedig az Egyesült Királyságban tanult különböző egyetemeken. A televíziózás mellett könyvet is írt Felhőkarcolat címmel. Jelenleg az ATV Start műsorvezetője és az újonnan induló online videó-sorozatán dolgozik.