Vizes talp vagy talpig vizesen? 

Kijön egy új challenge, és máris pörög a szemed előtt a lájkszámláló? Nincs ezzel semmi gond, de sokszor nem lehet minden kimenetelre felkészülni. Hogy mikre is kellene figyelned egy-egy kihívás előtt? Csekkold a lenti videót!

Érdekel, hogy hogyan tudod elkerülni az ilyen típusú modern baleseteket? Akkor kattints a lenti videókra!

CHALLENGE- VESZEDELEM

Ha csak egyszer is megfordult a fejedben, hogy leutánozd Kylie Jenner kacsaszáját, vagy teljesítettél már bármilyen más netes kihívást, akkor ezt a videót semmiképp se hagyd ki!

MEGNÉZEM

DIVATBA JÖTT SÉRÜLÉSEK

Mi jut eszedbe először egy drónról, egy VR-szemüvegről vagy egy játék kontrollerről? Egy házibuli, esetleg egy lazítós hétvége? De lehet ezeknek a kütyüknek sötét oldala is? Nézd meg a videót!

MEGNÉZEM

TANKOT KÉRTEM, SZÁNKÓT KAPTAM

Izzadságmentes fogyás, ránctalanító csodaszer, márkás ingek fillérekért, eredeti tartozékok féláron – jöttek már szembe hasonló hirdetések a neten? Mielőtt bármit is rendelnél, nézd meg a lenti videót!

MEGNÉZEM

VAN WIFI A TÚLVILÁGON?

Facebook, Instagram, Messenger, Viber, WhatsApp, Snapchat – mennyire befolyásolhatja az életünket, hogy a kommunikációnk nagy része a közösségi médián és az appokon keresztük zajlik? Nézd meg a videóban!

MEGNÉZEM

Modern élethez modern védelem

Új kütyük, folyton változó környezet. A kor, amiben élünk, egy rakás olyan váratlan helyzet élé állíthat minket, amikhez még nem tanultunk meg alkalmazkodni. Készülj fel minden eshetőségre, és nézz szét baleset- és egészségbiztosításaink között

Tudj meg többet!

Érdekelnek további tippjeink?