Hívott már fel

a lelkiismereted? 

Beülsz az autóba, becsatolod az öved, elindulsz, csörög a telefonod, felveszed. A beszélgetésed megszakítja egy másik bejövő hívás, a lelkiismereted keres. Szerinted mit mondana? Nézd meg a videót, és kiderül!

Érdekel, hogy hogyan tudod elkerülni az ilyen típusú modern baleseteket? Akkor kattints a lenti videókra!

LÁTOD, HOGY NEM LÁTOD?

Megszületett a Fővárosi Állatkert harmadik bűzösborz kölyke, és tevét láttak egy belvárosi bevásárlóközpontban – tudjuk, hogy nem akarsz lemaradni a legfrissebb hírekről, de sétálás közben érdemes néha felnézned a mobilodról.

NÉZD MEG A VIDEÓT!

BUKÓT FEL, ÉS ROGYASSZ!

Kilépsz az utcára, süt a nap, felpattansz a rollerre, felveszed a zajszűrős fejhallgatót, bekapcsolod a zenét, és már száguldasz is! De mi a hiba a történetben? Nézd meg a videót, és megtudhatod!

MEGNÉZEM

MENNYBŐL A POKOLBA 1 PERC ALATT

Szerinted mennyi idő megválaszolni egy üzenetet vezetés közben? És mi történhet annyi idő alatt, amíg a telefonodat nézed? Kattints a videóra, és tudd meg!

MEGNÉZEM

SEGWAY- SZELÍDÍTÉS

Emlékszel még, hogyan tanítottak meg biciklizni gyerekként? Először támasztókerék, majd sok gyakorlás, és ha már elég magabiztos voltál, akkor jöhetett a két kerék! Hogy miért fontos a fokozatosság a segwayezésnél is? A videóból kiderül!

MEGNÉZEM

MELYIK VOLT ELŐBB: A SZELFI VAGY A LÁJK?

A legtöbb szelfi valószínűleg azért jön létre, hogy lecsapjon a közösségi térben tengődő lájkokra. De mit kell tennünk egy tökéletes szelfiért? A videóból kiderül!

MEGNÉZEM

A NYAK-FEJ-MOBIL HÁROMSZÖG

A múlt század első felében még világháborúk pusztítottak, ma pedig az ülő életmód és a folyamatos mobil nyomkodás az egyik legnagyobb ellenségünk. De hogyan tudja megkeseríteni az életünket a kezünkben tartott kütyü?

MEGNÉZEM

Modern élethez modern védelem

Új kütyük, folyton változó környezet. A kor, amiben élünk, egy rakás olyan váratlan helyzet élé állíthat minket, amikhez még nem tanultunk meg alkalmazkodni. Készülj fel minden eshetőségre, és nézz szét baleset- és egészségbiztosításaink között

Tudj meg többet!

Érdekelnek további tippjeink?