Van WiFi a túlvilágon?

Facebook, Instagram, Messenger, Viber, WhatsApp, Snapchat – mennyire befolyásolhatja az életünket, hogy a kommunikációnk nagy része a közösségi médián és az appokon keresztük zajlik? Nézd meg a videóban!

MIRE FIGYELJ?

Mindig van a társaságban egy ember, akinek percenként pittyeg a mobilja, és azonnal válaszol az üzenetekre.

Te vagy az? Itt az ideje kikapcsolnod az értesítéseket!

ScreenTime appal be tudod állítani, hogy mennyi ideig használhatsz egy adott alkalmazást a telefonodon. Ha túlléped a megadott időkorlátot, figyelmeztetést kapsz!

Ha érzed, hogy elhatalmasodik rajtad a mobilfüggőség, akkor érdemes egy leszokási tervet készítened vagy egy képzett szakember segítségét kérned.

Ha te is úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, hívd a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvasd el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódsz, ezt az oldalt ajánljuk figyelmedbe.

Modern élethez modern védelem

Új kütyük, folyton változó környezet. A kor, amiben élünk, egy rakás olyan váratlan helyzet élé állíthat minket, amikhez még nem tanultunk meg alkalmazkodni. Készülj fel minden eshetőségre, és nézz szét baleset- és egészségbiztosításaink között

Tudj meg többet!

Érdekelnek további tippjeink?