Aktív konyhai
tűzhányó

Aki szeret főzni, valószínűleg azt is tudja értékelni, ha a konyhájában rend uralkodik. De mi történik, ha ezt az idillt megzavarja egy vulkánként köpködő, forró olajjal teli serpenyő amit egy mobiltelefon aktivál? Nézd meg a videóban!

mire figyelj?

Érdekel, hogy mi a tökéletes ebéd titka? Egy konyhai mobiltartó. Ha főzés közben ebben tartod a telefonod, akkor biztos nem ejted bele a vasárnapi húslevesbe.
Főzöl, könyékig maszatos vagy, ránéznél újra a receptre, de nem akarsz hozzányúlni a mobilodhoz? Próbáld ki a Nosalty appal az érintés nélkül lapozható főzőmódot, és kerüld el, hogy kicsússzon a kezedből a telefon!
Poroltó: kis helyen elfér, feltűnő, formatervezett és kiválóan oltja a konyhai és az elektromos tüzeket. Legyen mindig kéznél egy otthon!

további videók

Bukót fel,
és rogyassz!

Kilépsz az utcára, süt a nap, felpattansz a rollerre, felveszed a zajszűrős fejhallgatót, bekapcsolod a zenét, és már száguldasz is! De mi a hiba a történetben? Nézd meg a videót, és megtudhatod!

Megnézem
Segway-
szelídítés

Emlékszel még, hogyan tanítottak meg biciklizni gyerekként? Először támasztókerék, majd sok gyakorlás, és ha már elég magabiztos voltál, akkor jöhetett a két kerék! Hogy miért fontos a fokozatosság a segwayezésnél is? A videóból kiderül!

Megnézem
Mennyből a pokolba
1 perc alatt

Szerinted mennyi idő megválaszolni egy üzenetet vezetés közben? És mi történhet annyi idő alatt, amíg a telefonodat nézed? Kattints a videóra, és tudd meg!

Megnézem
Látod,
hogy nem látod?

Megszületett a Fővárosi Állatkert harmadik bűzösborz kölyke, és tevét láttak egy belvárosi bevásárlóközpontban - tudjuk, hogy nem akarsz lemaradni a legfrissebb hírekről, de sétálás közben érdemes néha felnézned a mobilodról.

Megnézem
Melyik volt előbb:
a szelfi vagy a lájk?

A legtöbb szelfi valószínűleg azért jön létre, hogy lecsapjon a közösségi térben tengődő lájkokra. De mit kell tennünk egy tökéletes szelfiért? A videóból kiderül!

Megnézem
Challenge-
veszedelem

Ha csak egyszer is megfordult a fejedben, hogy leutánozd Kylie Jenner kacsaszáját, vagy teljesítettél már bármilyen más netes kihívást, akkor ezt a videót semmiképp se hagyd ki!

Megnézem
Látod,
hogy nem látod?

Megszületett a Fővárosi Állatkert harmadik bűzösborz kölyke, és tevét láttak egy belvárosi bevásárlóközpontban - tudjuk, hogy nem akarsz lemaradni a legfrissebb hírekről, de sétálás közben érdemes néha felnézned a mobilodról.

Megnézem
Divatba jött
sérülések

Mi jut eszedbe először egy drónról, egy VR-szemüvegről vagy egy játék kontrollerről? Egy házibuli, esetleg egy lazítós hétvége? De lehet ezeknek a kütyüknek sötét oldala is? Nézd meg a videót!

Megnézem
Tankot kértem,
szánkót kaptam

Izzadságmentes fogyás, ránctalanító csodaszer, márkás ingek fillérekért, eredeti tartozékok féláron – jöttek már szembe hasonló hirdetések a neten? Mielőtt bármit is rendelnél, nézd meg a lenti videót!

Megnézem
DDIY:
Don’t Do It Yourself

Manapság már nincs olyan probléma, amit ne tudnánk elhárítani egy internetes oktatóvideó segítségével. Sőt, 5 perc alatt bárkiből villany-, gáz-, és autószerelő lehet - vagy mégsem?

Megnézem
Van WiFi
a túlvilágon?

Facebook, Instagram, Messenger, Viber, WhatsApp, Snapchat - mennyire befolyásolhatja az életünket, hogy a kommunikációnk nagy része a közösségi médián és az appokon keresztük zajlik? Nézd meg a videóban!

Megnézem
A nyak-fej-mobil
háromszög

A múlt század első felében még világháborúk pusztítottak, ma pedig az ülő életmód és a folyamatos mobil nyomkodás az egyik legnagyobb ellenségünk. De hogyan tudja megkeseríteni az életünket a kezünkben tartott kütyü? 
 

Megnézem