Egy olyan világról álmodunk,

amelyben a gyerekeknek megvan az esélye a teljes élethez.
Boldog felnőtt csak boldog gyerekből lehet – ez hajtja a The Human Safety Net mozgalomhoz csatlakozott valamennyi partnerünket. Te is egyetértesz a Generali a Biztonságért Alapítvány céljaival? Segítsd a munkánkat!

Adományozok

Senki sem tudja jobban,

mint a szülő, hogy mire van szüksége gyermekének, és a legjobbat akarja neki, még akkor is, ha nehéz körülmények között neveli őt.
A The Human Safety Net a szülőket segíti abban, hogy nagyobb biztonságban érezzék magukat, hogy tudatosan teremthessék meg gyermekeik egészséges, kiegyensúlyozott fejlődésének feltételeit, illetve hogy a gyermekek kibontakoztathassák, ami bennük rejlik.

THE HUMAN SAFETY NET
Az egymást segítő emberek
globális mozgalma

melyet a Generali Csoport hívott életre, összesen immár 24 országban. Küldetése, hogy a kiszolgáltatott körülmények között élő embereknek legyen esélyük megmutatni a bennük rejlő lehetőségeket, ezáltal pedig átalakíthassák családjuk és közösségeik életét. A The Human Safety Net programjai többek között a kisgyermekes (0-6 éves) családokat támogatják.

Program a családokért

Magyarországon a Generali a Biztonságért Alapítvány által működtetett The Human Safety Net a Családokért programmal célunk, hogy a szülőkön és gondozókon keresztül elősegítsük a gyermekek egészséges, kiegyensúlyozott fejlődését a koragyermekkori, legsérülékenyebb életszakaszban, és ezáltal biztos alapokat teremtsünk számukra a jövő kihívásaival szemben.

A The Human Safety Net a vele együttműködő alapítványokkal kialakított közös szakmai programokon keresztül valósítja meg céljait.

Esély a kiegyensúlyozott életkezdetre

Otthon Segítünk Alapítvány

Fontosnak tartjuk, hogy kisgyermeket – különösen a koragyermeki fejlődés szempontjából kiemelt fontosságú, egyben nagyon sérülékeny első hat életévében – kiegyensúlyozott család vegye körül. Ezért támogatjuk az Otthon Segítünk Alapítványt, amely kisgyermekes családokat karol fel.

Megnézem

Esély a kibontakozásra

BLUM Program

Támogatjuk partnerünk, a BLUM Program küldetését, hogy minden gyermek önmaga lehessen, megtalálja helyét a világban, és ehhez a lehető legtöbb erőforrással, képességgel rendelkezzen.

Megnézem

Esély az egészséges fejlődésre

Anyák az Anyákért Alapítvány

Hisszük, hogy az alapoknak kell rendben lenniük ahhoz, hogy építkezni lehessen. Ezek megteremtését segítjük az Anyák az Anyákért Alapítványon keresztül.

Megnézem

Esély a koraszülött babáknak

PAF Alapítvány
Melletted a helyem Egyesület

Elkötelezettek vagyunk a hazai koraszülött-ellátás támogatása iránt több éves partnerségeinken keresztül a PAF Alapítvánnyal és a Melletted a helyem Egyesülettel. Hisszük, hogy a családközpontú ellátás fejlesztése révén a korábban érkezett babák könnyebben legyőzhetik életük első időszakának minden nehézségét, és így esélyt kaphatnak arra, hogy egészséges felnőttekké váljanak.

Megnézem

Segítsd a munkánkat

Te is egyetértesz A Generali a Biztonságért Alapítvány céljaival? Segítsd a munkánkat!

Adományozok