Egy olyan világról álmodunk,

amelyben a gyerekeknek megvan az esélye a teljes élethez.
Boldog felnőtt csak boldog gyerekből lehet – ez hajtja a The Human Safety Net programhoz csatlakozott valamennyi partnerünket. Te is egyetértesz a Generali a Biztonságért Alapítvány céljaival? Segítsd a munkánkat!

Adományozok

Senki sem tudja jobban,

mint a szülő, hogy mire van szüksége a gyermekének, és a legjobbat akarja neki. A Generalinál hiszünk abban, hogy minden gyermek különleges, és megérdemli az önfeledt gyermekkort. Alapítványunk The Human SafetyNet programja családoknak segít abban, hogy jó kezekben lehessenek, és megteremthessék a megfelelő körülményeket a boldog és biztonságos élethez. Az elmúlt években több, mint 2000 család életére voltunk pozitív hatással.

THE HUMAN SAFETY NET
Az egymást segítő emberek
globális mozgalma

amelyet a Generali Csoport hívott életre, összesen immár 24 országban. Küldetése, hogy minden embernek legyen esélye megmutatni a benne rejlő lehetőségeket, ezáltal pedig átalakíthassák családjuk és közösségük életét. A THSN programjai Magyarországon többek között a kisgyermekes családokat támogatják, értük vannak. Mert együtt még többet tehetünk egymásért, mindannyiunkért.

Program a családokért

Magyarországon a Generali a Biztonságért Alapítvány által működtetett The Human Safety Net a Családokért programmal célunk, hogy a szülőkön és gondozókon keresztül elősegítsük a gyermekek egészséges, kiegyensúlyozott fejlődését a koragyermekkori, legsérülékenyebb életszakaszban, és ezáltal biztos alapokat teremtsünk számukra a jövő kihívásaival szemben.

A The Human Safety Net a vele együttműködő alapítványokkal kialakított közös szakmai programokon keresztül valósítja meg céljait.

Esély a kiegyensúlyozott életkezdetre

Otthon Segítünk Alapítvány

Fontosnak tartjuk, hogy kisgyermeket – különösen a koragyermeki fejlődés szempontjából kiemelt fontosságú, egyben nagyon sérülékeny első hat életévében – kiegyensúlyozott család vegye körül. Ezért támogatjuk az Otthon Segítünk Alapítványt, amely kisgyermekes családokat karol fel.

Megnézem

Esély a kibontakozásra

BLUM Program

Támogatjuk partnerünk, a BLUM Program küldetését, hogy minden gyermek önmaga lehessen, megtalálja helyét a világban, és ehhez a lehető legtöbb erőforrással, képességgel rendelkezzen.

Megnézem

Esély az egészséges fejlődésre

Anyák az Anyákért Alapítvány

Hisszük, hogy az alapoknak kell rendben lenniük ahhoz, hogy építkezni lehessen. Ezek megteremtését segítjük az Anyák az Anyákért Alapítványon keresztül.

Megnézem

Esély a koraszülött babáknak

PAF Alapítvány
Melletted a helyem Egyesület

Elkötelezettek vagyunk a hazai koraszülött-ellátás támogatása iránt több éves partnerségeinken keresztül a PAF Alapítvánnyal és a Melletted a helyem Egyesülettel. Hisszük, hogy a családközpontú ellátás fejlesztése révén a korábban érkezett babák könnyebben legyőzhetik életük első időszakának minden nehézségét, és így esélyt kaphatnak arra, hogy egészséges felnőttekké váljanak.

Megnézem

Segítsd a munkánkat

Te is egyetértesz A Generali a Biztonságért Alapítvány céljaival? Segítsd a munkánkat!

Adományozok