Challenge-
veszedelem

Ha csak egyszer is megfordult a fejedben, hogy leutánozd Kylie Jenner kacsaszáját, vagy teljesítettél már bármilyen más netes kihívást, akkor ezt a videót semmiképp se hagyd ki!

mire figyelj?

Mielőtt belevágnál egy kihívásba, mérd fel, hogy mennyire lehet veszélyes. Nézz meg pár hasonló challenge videót, és csak abban vegyél részt, amit biztonságosnak ítélsz!
Csak egy mosókapszula? Csak egy korsó sör? Csak egy kanál fahéj? Mi bajom lehet tőlük? Ha nem vagy tisztában a következményekkel, előbb kérd ki egy szakember tanácsát!
Nem tudod 100%-os biztonsággal megjósolni, hogyan fog végződni egy challenge. A biztonság kedvéért legyen kéznél egy elsősegélydoboz!

további videók

Bukót fel,
és rogyassz!

Kilépsz az utcára, süt a nap, felpattansz a rollerre, felveszed a zajszűrős fejhallgatót, bekapcsolod a zenét, és már száguldasz is! De mi a hiba a történetben? Nézd meg a videót, és megtudhatod!

Megnézem
Segway-
szelídítés

Emlékszel még, hogyan tanítottak meg biciklizni gyerekként? Először támasztókerék, majd sok gyakorlás, és ha már elég magabiztos voltál, akkor jöhetett a két kerék! Hogy miért fontos a fokozatosság a segwayezésnél is? A videóból kiderül!

Megnézem
Mennyből a pokolba
1 perc alatt

Szerinted mennyi idő megválaszolni egy üzenetet vezetés közben? És mi történhet annyi idő alatt, amíg a telefonodat nézed? Kattints a videóra, és tudd meg!

Megnézem
Látod,
hogy nem látod?

Megszületett a Fővárosi Állatkert harmadik bűzösborz kölyke, és tevét láttak egy belvárosi bevásárlóközpontban - tudjuk, hogy nem akarsz lemaradni a legfrissebb hírekről, de sétálás közben érdemes néha felnézned a mobilodról.

Megnézem
Melyik volt előbb:
a szelfi vagy a lájk?

A legtöbb szelfi valószínűleg azért jön létre, hogy lecsapjon a közösségi térben tengődő lájkokra. De mit kell tennünk egy tökéletes szelfiért? A videóból kiderül!

Megnézem
Látod,
hogy nem látod?

Megszületett a Fővárosi Állatkert harmadik bűzösborz kölyke, és tevét láttak egy belvárosi bevásárlóközpontban - tudjuk, hogy nem akarsz lemaradni a legfrissebb hírekről, de sétálás közben érdemes néha felnézned a mobilodról.

Megnézem
Divatba jött
sérülések

Mi jut eszedbe először egy drónról, egy VR-szemüvegről vagy egy játék kontrollerről? Egy házibuli, esetleg egy lazítós hétvége? De lehet ezeknek a kütyüknek sötét oldala is? Nézd meg a videót!

Megnézem
Tankot kértem,
szánkót kaptam

Izzadságmentes fogyás, ránctalanító csodaszer, márkás ingek fillérekért, eredeti tartozékok féláron – jöttek már szembe hasonló hirdetések a neten? Mielőtt bármit is rendelnél, nézd meg a lenti videót!

Megnézem
Aktív konyhai
tűzhányó

Aki szeret főzni, valószínűleg azt is tudja értékelni, ha a konyhájában rend uralkodik. De mi történik, ha ezt az idillt megzavarja egy vulkánként köpködő, forró olajjal teli serpenyő amit egy mobiltelefon aktivál? Nézd meg a videóban!

Megnézem
DDIY:
Don’t Do It Yourself

Manapság már nincs olyan probléma, amit ne tudnánk elhárítani egy internetes oktatóvideó segítségével. Sőt, 5 perc alatt bárkiből villany-, gáz-, és autószerelő lehet - vagy mégsem?

Megnézem
Van WiFi
a túlvilágon?

Facebook, Instagram, Messenger, Viber, WhatsApp, Snapchat - mennyire befolyásolhatja az életünket, hogy a kommunikációnk nagy része a közösségi médián és az appokon keresztük zajlik? Nézd meg a videóban!

Megnézem
A nyak-fej-mobil
háromszög

A múlt század első felében még világháborúk pusztítottak, ma pedig az ülő életmód és a folyamatos mobil nyomkodás az egyik legnagyobb ellenségünk. De hogyan tudja megkeseríteni az életünket a kezünkben tartott kütyü? 
 

Megnézem