Kármegelőzés és fenntarthatóság

Lehet, hogy nem egyértelmű számodra a kapcsolat, de a fenntarthatóság egyik alappillére a kármegelőzés. A kockázat-tudatosság, a kármegelőzési képesség céged folyamatos működéséhez elengedhetetlen, ugyanúgy, ahogy a munkatársaid biztonsága, és egészségük megóvása is.

Fokozottan figyelj tehát céged biztonságára, különös tekintettel a tűzvédelmi előírásokra, a betörés, lopás elleni védekezésre, és a vezetékes vízkárokra. Ezek kockázata kis odafigyeléssel csökkenthető. És ami a legfontosabb, a munkahelyi balesetek megelőzése, a munkavédelmi előírások betartása. Céged működtetése során ezeket is tartsd szem előtt.

SME EnterPRIZE pályázat 2021.
és 2022-es győztesei

Ismerd meg a 2021. és 2022. év EnterPRIZE fenntarthatósági hőseit.
Inspirálódj a megvalósított terveikből és jelentkezz pályázatunkon!

Hitvallásunk

Az EnterPRIZE programmal immár harmadik éve hívjuk fel a figyelmet arra, hogy a fenntarthatóság közös ügy, és mindannyiunk jövője szempontjából kulcstényezőnek számít. Hisszük, hogy kisebb, de fontos lépésekkel is sokat tehetünk egy fenntarthatóbb jövőért. Elért eredményeinket láthatóvá tesszük, hogy inspirálóak legyünk mások számára.

Kiemelt megjelenések

MAGYAR SIKER A GENERALI FENNTARTHATÓSÁGI PROGRAMJÁBAN

6600 cég közül kerültek a nyertesek közé


MEGNÉZEM

BEGYŰRŰZÖTT A VÁLSÁG A MAGYAR MUNKAHELYEKRE IS

Csak így lehet kivédeni a bajt?


MEGNÉZEM

ZÖLD FORBES MAGAZIN

Egyre több magyar KKV érdekelt a fenntarthatóságban, 2022.12.14.

GENERALI SME ENTERPRIZE

Így pályázz sikeresen a cégeddel!


MEGNÉZEM

ENTERPRIZE FENNTARTHATÓSÁGI FÓRUM

Kerekasztal beszélgetés a fenntarthatóságról az EnterPRIZE program nemzetközi díjazottjaival


MEGNÉZEM

Elismerések

Az EnterPRIZE program 2022 őszén elnyerte a BCSDH díját a Fenntarthatósági szemléletformálás kategóriában.

A BCSDH vezető női díjat 2022 őszén Pinczés Marianna, a Virgin Oil Press tulajdonosa nyerte, a 2021-es év „mikrokörnyezet iránti felelősségvállalás” kategória EnterPRIZE győztese.

Generali EnterPRIZE webinárium-sorozat

2021-ben ötrészes webinárium-sorozatot indítottunk, amelyeket visszanézhetsz itt. A webináriumokban jól bevált gyakorlatokat osztunk meg veled különböző témakörökben, amely segítheti a fenntartható működést vállalkozásodban. Nézd meg őket, inspirálódj és jelentkezz pályázatunkon.